Liberalai sutarė dėl valdančiosios koalicijos Tauragėje

2015-03-26 / Tauragės skyrius
Liberalai sutarė dėl valdančiosios koalicijos Tauragėje

Tauragėje rinkimus laimėję liberalai jau sutarė dėl valdančiosios koalicijos. Rajoną valdys išrinktasis meras liberalas Sigitas Mičiulis bei trys partijos: tauragiškių favoritas Liberalų sąjūdis, Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga.

Išrinktasis meras S. Mičiulis pabrėžia, kad durys į koaliciją atviros kiekvienam tarybos nariui, kuris yra pasirengęs dirbti Tauragės žmonių labui.

Naują Tauragės valdančiąją daugumą sudarių dvylika šių partijų tarybos ir meras liberalas Sigitas Mičiulis.

Koalicija įvardino pirmuosius savo darbus: įvertinti situaciją rajone ir priimti sprendimus, kurie pritrauktų daugiau naujas darbo vietas sukursiančias investicijas į Tauragę.

„Skaidrus ir profesionalus Tarybos darbas Tauragės žmonių labui. Toks yra mano svarbiausias reikalavimas naujajai rajono tarybai. Daugiau investicijų, daugiau naujų darbo vietų, mažesni komunaliniai mokesčiai – sieksiu, kad žmonės pamatytų ir pajaustų gerus pokyčius rajone ” – pažymi Tauragės rajono meras S. Mičiulis.

Liberalas meras dirbti žmonių gerovei kviečia visus tarybos narius. „Mielai siūlome prie koalicijos prisijungti kitų partijų išrinktuosius tarybos narius, tačiau jų pageidavimai ir bendradarbiavimo pasiūlymai turėtų būti realūs ir įgyvendinami” – sako S. Mičiulis.

Koalicijos partneriai sutarė, kad didesnis dėmesys nei iki šiol turi būti skiriamas kaimo reikalams, todėl Tauragės rajono savivaldybės mero pavaduotojos pareigos siūlomos Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovei Aušrinei Norkienei. Šiuo metu svarstomos kandidatūros į Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus ir administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas. „Turime nemažai patyrusių ir kompetentingų kandidatų, svartomos: Vaidoto Juškio, Dariaus Stankaus, Giedrės Stulginskienės, Modesto Petraičioir Vytauto Navicko”, – vardina S. Mičiulis.

liberalus