Kauno liberalai skyriaus pirmininku perrinko Rimantą Mikaitį

2013-03-25 / Kauno miesto skyrius
Kauno liberalai skyriaus pirmininku perrinko Rimantą Mikaitį

Skyriaus nariai išreiškė pasitikėjimą ilgamečiu skyriaus pirmininku Rimantu Mikaičiu ir pavedė jam vadovauti Kauno liberalams naujai dviejų metų kadencijai. Už Rimanto Mikaičio kandidatūrą balsavo 63 iš 88 balso teisę turinčių susirinkimo dalyvių. Iššūkį R. Mikaičiui metė radijo ir televizijos laidų vedėjas, profesionalus įgarsintojas Viktoras Linartas. Kaip savo kalboje minėjo V. Linartas, tai nebuvo spontaniškas sprendimas, kandidatuoti į skyriaus pirmininkus jis apsisprendė dar prieš dvejus metus, bet išdrįso tik dabar. Praėjusią kadenciją skyriaus tarybos nariu buvusio Viktoro Linarto kandidatūrą palaikė 23 susirinkimo dalyviai. Į skyriaus pirmininkus taip pat buvo pasiūlytas miesto tarybos narys Simonas Kairys, tačiau jis savo kandidatūrą atsiėmė, bet pažadėjo dėl pirmininko posto pakovoti sekančiuose rinkimuose.

Naujai išrinktas skyriaus pirmininkas suformavo ir savo komandą. Rimanto Mikaičio pavaduotojais tapo – Simonas Kairys, Ona Balžekienė, Paulius Keras, Sigitas Šliažas, Lina Balčiūnaitė, Domas Sirgedas ir Viktoras Linartas.

Susirinkimo metu buvo išrinkta ir nauja skyriaus taryba susidedanti iš 41 nario. Taip pat buvo išrinkti skyriaus atstovai į partijos tarybą, koordinacinę Kauno regiono tarybą, skyriaus kontrolės komisiją.

liberalus