2014 m. gruodžio 9 d. Kalėdomis kvepiantis vakaras

2014-12-09 / Panevėžio miesto skyrius
2014 m. gruodžio 9 d. Kalėdomis kvepiantis vakaras

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Panevėžio miesto skyrius G. Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos kuluaruose, prie europarlamentaro Antano Guogos dovanoto fortepijono surengė vakarą, kvepiantį Kalėdomis.

2014 m. gruodžio 9 d. Kalėdomis kvepiantis vakaras – Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis

Renginio metu skambėjo V. Mikalausko menų mokyklos mokinių parengta šventinė programa, Juozo Miltinio dramos teatro aktoriaus Laimučio Sėdžiaus skaitomos eilės ir proza visus nuteikė Kalėdų laukimui.
„Šventės visada ateina geru laiku, nes mes visada jų laukiame. Bet kartais į tą švenčių laukimą įsipina rinkimai”,- subtiliai apie prasidedantį rinkimų maratoną sakė Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Panevėžio miesto skyriaus pirmininkė, kandidatė į merus Zita Kukuraitienė ir visiems susirinkusiems linkėjo tikro, šilto ir jaukaus Kalėdų stebuklo.
Renginyje dalyvavęs Seimo narys, Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis nuoširdžiai linkėjo šiltų švenčių, likti visiems tolerantiškiems, draugiškiems ir nuoširdiems.
Visi dalyvavusieji vakare buvo pakviesti išgerti kvapnios arbatos puodelį, pasišnekučiuoti, pasidžiaugti vienas kitu ir bendryste, kurios kartais taip pritrūksta kasdieniniame šurmulyje.
Taip netradiciškai, neįkyriai Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Panevėžio miesto skyrius paskelbė apie savo ketinimus būti aktyviais rinkimų į savivaldą dalyviais. Kam rūpėjo kandidatų sąrašas, programa, galėjo imti lankstukus, kalbinti kandidatus, fotografuotis.

/Politinė reklama/

20861-406-228

liberalus