Rajono meras S. Grinkevičius jaunimui linkėjo būti smalsiam

2015-10-16 / Kėdainių skyrius
Rajono meras S. Grinkevičius jaunimui linkėjo būti smalsiam

Rajono savivaldybėje aktyvaus Kėdainių jaunimo atstovai susitiko su rajono meru Sauliumi Grinkevičiumi. Maždaug trys dešimtys miesto moksleivių rajono vadovą apibėrė klausimais apie verslininko kelią ir politiko karjerą.

Jaunimą domino, kaip S. Grinkevičius atsidūrė versle, kaip sugebėjo įkurti ketvirtį amžiaus sėkmingai dirbančią bendrovę „Daumantai LT“, kodėl iš verslo pasuko į politiką, kaip jaučiasi dirbdamas meru, ką ketina nuveikti per ketverius savo kadencijos metus. Taip pat mokiniai norėjo sužinoti S. Grinkevičiaus nuomonę, kaip reikėtų į Lietuvą susigrąžinti išvykusius tautiečius ir kaip savivaldybė turėtų spręsti pabėgėlių klausimą.

Rajono vadovas atvirai atsakė ne tik į šiuos, bet ir į asmeninius klausimus apie tai, kaip jam sekėsi mokykloje, kokius būrelius ir užsiėmimus po pamokų lankė, kokių pomėgių turi dabar ir kaip leidžia laisvalaikį.

„Manau, kad kiekvienas toks susitikimas ir pabendravimas jiems duoda naudos. Galbūt pasidalinta gyvenimiška patirtis ir pavyzdys jiems pravers ateityje. Džiaugiuosi, kad jauni žmonės yra smalsūs, žingeidūs. Todėl norėčiau jiems palinkėti smalsumo ir dėmėjimosi viskuo, kas supa. Būkite aktyvūs ir būtinai pagausite savo sėkmę“, – sakė meras S. Grinkevičius.

Vizitas pas rajono savivaldybės vadovą − tai pirmasis vyresniųjų klasių moksleivių susitikimas iš ciklo „Sėkmės istorija“, kurio metu jie susitinka su sėkmingą karjerą padariusiais Kėdainių rajono žmonėmis.

Kėdainių rajono savivaldybės informacija, tel. 69543

meras su jaunimu

liberalus