2014-03-01 Liberalų sąjūdžio taryba posėdžiavo Kaune

2014-03-04 / Panevėžio miesto skyrius
2014-03-01 Liberalų sąjūdžio taryba posėdžiavo Kaune

Šeštadienį Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdžio partijos tarybai, posėdžiavusiai Kaune, buvo pristatyta Europos Parlamento rinkimų kampanijos eiga.

Pristatęs ją partijos pirmininko pirmasis pavaduotojas Gintaras Steponavičius pabrėžė, kad geri pokyčiai Lietuvoje priklauso nuo kiekvieno Lietuvos piliečio, sugebančio tinkamai įvertinti populistus, kad Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžiui ne pakeliui su demagogais, bandančiais įsiteikti rinkėjui pigiais, nepamatuotais pažadais. Partijos Tarybos nariai diskutavo apie svarbiausius žingsnius, idėjas, leisiančias kiekvienam iš mūsų gyventi geresnėje Lietuvoje.

Partijos pirmininkas Eligijus Masiulis apžvelgė politinę padėtį Lietuvoje, daug dėmesio skyrė padėčiai Ukrainoje, paragino partiečius aktyviai palaikyti ukrainiečių siekį  būsti laisviems, padėkojo viesiems, rengusiems savo miestuose ir miesteliuose Ukrainos palaikymo akcijas.

Pasibaigus Tarybos posėdžiui liberalai aktyviai bendravo su kolegomis, tarėsi dėl bendrų sprendimų, renginių, kuriuose dalyvautų kandidatai į Europos parlamentą.

Panevėžiečiai pasibaigus diskusijoms pasižvalgė po Kauną, pasikėlė prieš porą metų 80-tį atšventusiu funikulieriumi, apsilankė Prisikėlimo bažnyčioje, pavaikštinėjo po Karo muziejaus sodelį.

15702-406-228

liberalus