Renginys Go Forward: moterys lyderės vienijasi, kad paskatintų savo pavyzdžiu

2016-03-07 / Vilniaus liberalai
Renginys Go Forward: moterys lyderės vienijasi, kad paskatintų savo pavyzdžiu

Renginys Go Forward apie moteris, lyderystę, karjerą ir sėkmę šiais metais sulaukė  rekordinio dalyvių skaičiaus. Apie 500 žmonių susirinko paklausyti Švedijos ambasadorės Cecilia Ruthström-Ruin, Odetos Bložienės iš Swedbank ir 2015 metų marketingo vadovės Romualdos Stragienės įžvalgų.

,,Manau, tokios ir panašios iniciatyvos skatina moteris nebijoti išlipti iš komforto zonos ir siekti daugiau. Lietuvos moterys turėtų drąsiau siekti vadovaujančių pozicijų tiek privačiame, tiek viešajame sektoriuje. Tokie atviri ir vieši renginiai daro didesnį poveikį, nei siauro rato kabinetiniai pasitarimai”, – teigė viena renginio iniciatorių, Vilniaus miesto tarybos narė Aušrinė Armonaitė.

Statistika rodo, kad Lietuvos moterys yra labiausiai išsilavinusios iš visų Europos Sąjungos šalių, tačiau jų darbo užmokestis kai kuriose srityse net trečdaliu mažesnis nei vyrų.

Šio renginio bendraautorė Jurga Tapinienė sako, kad “Go Forward” yra bendraminčių klubas, kuriame puikiais daug pasiekusių moterų pavyzdžiais norima užkrėsti kitas, paraginti bendradarbiauti, kartu aptarti moterims lyderėms kylančius klausimus.

Ši iniciatyva vyks ne tik Vilniuje, bet ir kituose didžiuose miestuose.

Renginio akimirkos facebook.

Vilniaus liberalų ir organizatorių informacija

liberalus