Užsienio reikalų ir nacionalinio saugumo komitetas kviečia prisijungti!

2015-05-06 / Liberalai.lt
Užsienio reikalų ir nacionalinio saugumo komitetas kviečia prisijungti!

 

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis, dinamiška ir kylanti politinė jėga,  stiprina savo ekspertines kompetencijas užsienio reikalų ir nacionalinio saugumo klausimais. Savo veiklą atnaujinęs partijos Užsienio reikalų ir nacionalinio saugumo komitetas parengė poziciją dėl šauktinių grąžinimo į kariuomenę, šiuo metu ketina imtis pasiūlymų partijos rinkimų į 2016 metų Seimą programai rengimo. Komiteto veikloje aktyviai dalyvauja Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime narys, Seimo Užsienio reikalų komiteto narys Arminas Lydeka.

Balandžio 29 dienos posėdyje komitetas perrinko vadovybę ir suformavo du pakomitečius – Nacionalinio saugumo ir Užsienio reikalų. Komiteto vadovu perrinktas Saulius Drazdauskas, komiteto sekretorės pareigas toliau eis Orinta Omelytė. Nacionalinio saugumo pakomitečio vadovu išrinktas Andrius Almanis, Užsienio reikalų pakomitečiui vadovaus Tomas Baranovas. Pakomitečio vadovai eis ir komiteto pirmininko pavaduotojų pareigas.

Liberale, jeigu nori dalyvauti komiteto veikloje, žinoti  Lietuvos, Europos ir užsienio politikos aktualijas, prisidėti prie partijos pozicijų nacionalinio saugumo ir užsienio reikalų klausimais formavimo, junkis prie mūsų komandos! Parašyk komiteto pirmininkui Sauliui Drazdauskui (saulius.drazdauskas@gmail.com), komiteto sekretorei Orintai Omelytei  (orintaomelyte@gmail.com) ir dominančio pakomitečio pirmininkui – Andriui Almaniui (Nacionalinio saugumo, andrius@almanis.lt) arba Tomui Baranovui (Užsienio reikalų, dhomthemis@yahoo.com) ir gegužės 27 dieną ateik į kitą komiteto posėdį.

Liberalų sąjūdžio Užsienio reikalų ir nacionalinio saugumo komiteto informacija

liberalus