Pasirašyk už liberalų kandidatą į Marijampolės merus

2017-07-04 / Liberalai.lt
Pasirašyk už liberalų kandidatą į Marijampolės merus

Marijampolėje gimiau ir užaugau, sukūriau šeimą. Per tą laiką miestas keitėsi, gražėjo. Nepaisant to, iš jo išvyko daugybė žmonių, jaunų šeimų, kurios čia nerado gerai apmokamo darbo. Dalyvauju mero rinkimuose, nes jaučiu pareigą padėti savo miestui, „išbudinti“ jį iš gilaus miego.

Norėdamas dalyvauti rinkimuose turiu surinkti 370 mano kandidatūrą remiančių marijampoliečių parašų. Marijampolės savivaldybės gyventojai jau gali paremti mane pasirašydami internetu. Pasirašyti galite čia

Sugrąžinkime jaunimą ir Marijampolė augs!

  • Darbo Marijampolėje yra, tačiau daugelio atlyginimai per maži norint gyventi oriai. Tapsime patraukliausiu miestu smulkiam ir vidutiniam verslui Lietuvoje. Kuo daugiau žmonių dirbs smulkiose įmonėse, tuo didesnė bus darbo pasirinkimo galimybė, greičiau augs atlyginimai.
  • Tam, kad žmonės mažiau dairytųsi į Kauną, Vilnių ar užsienį, nepakanka vien naujų šaligatvių ir aikščių, kurios dažniausiai būna tuščios. Šios erdvės užsipildys, kai mieste atsiras įdomios veiklos aktyviems žmonėms, bus daugiau gerų mokyklų, naujų vaikų žaidimų aikštelių.
  • Jei atlyginimai nedidės, miestas netaps gyvesniu ir patrauklesniu šeimoms ir jaunimui. Marijampolę ištiks miestų, kuriuose lieka tik vyresnio amžiaus žmonės, likimas. To negalime sau leisti! Sukurkime tokią Marijampolę, kurioje visiems norėtųsi gyventi!

liberalus